سیاه دانه یا زیره سیاه یکی از گیاهانی ست که در طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده می شود و خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد التهابی و ضد عفونی کننده بسیاری دارد. علاوه بر این، بسیاری از افراد از سیاه دانه برای درمان بیماری های گوارشی و مشکلات تنفسی شان استفاده می کنند و تحقیقات نشان داده است که این گیاه برای مقابله با سرطان نیز مفید و موثر است. برای استفاده از سیاه دانه شما باید دانه های خام آن را حرارت بدهید و قبل از مصرف هم آنها را آسیاب کنید. سیاه دانه را می توانید با ماست، عسل و یا مواد غذایی دیگرتان مخلوط و میل کنید و روغن آن را هم روی پوستتان بمالید. این مطلب را بخوانید تا به پاسخ همه سوالاتتان درباره نحوه مصرف سیاه دانه برسید.
۱-قبل از مصرف سیاه دانه باید آن را حرارت بدهید. سیاه دانه را نمی توان به شکل خام مصرف کرد چون تلخ است بنابراین برای خوش طعم شدن آن و حفظ سلامتی معده قبل از مصرف باید سیاه دانه را روی حرارت بگذارید. مقداری سیاه دانه در یک ظرف بریزید و آن را روی شعله کم گاز قرار بدهید. هر چند وقت یکبار سیاه دانه ها را هم بزنید تا کاملا حرارت ببینند.
ادامه مطلب لینک زیر:
یک سوال مهم! برای بهترین نتیجه، سیاه دانه را چگونه و کی مصرف کنیم؟